Zoer Techniek

Zoer Techniek is een metaalbewerkingsbedrijf in Dwingeloo (gemeente Westerveld) en heeft sinds de oprichting in 1983 een sterke groei doorgemaakt. Oprichter Hilbert Zoer startte aanvankelijk met één draaibank in de oude melkfabriek van Eemster. Sinds 1997 is  Zoer Techniek gevestigd op het bedrijventerrein Nijverheidsweg aan de rand van Dwingeloo.

Modern en innovatief

In 2007 breidde Zoer Techniek verder uit met de bouw van een nieuw voorraadmagazijn en een grote hal. Het moderne machinepark is volledig geautomatiseerd en bestaat uit drie CNC-bewerkingscentra, acht CNC-draaibanken, een Teach-In draaibank en een lasergraveermachine. Onze machines zijn zeer geschikt voor nauwkeurige maatvoering.  Met het huidige machinepark richt Zoer Techniek zich primair op enkel stuks en kleine series, maar ook voor grotere series kunt u bij ons terecht. Op alle producten zijn de algemene toleranties volgens ISO/NEN/DIN 2768-1 van toepassing.

Werkzaam in Noord-Nederland

De klanten van Zoer Techniek zijn werkzaam in de branches machinebouw, meet- en regeltechniek, scheepsbouw, medische industrie, agrarisch, automotive, voedingssector, fijnmechanica, on- & offshore en elektronica.Het werkgebied beslaat vooral de noordelijke provincies van Nederland: Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Het familiebedrijf is inmiddels overgedragen aan dochter Agnes Zoer en het team bestaat uit 13 betrokken medewerkers.

Familie Zoer